Restaurant

Menukort á la carte

Månedsmenu

menuen Månedens

Forret

Varmrøget laks fra egen ovn, Osmose hyldeblomst syltede agurk på sprød salat og fennikel vendt i vinaigrette.

Hovedret

Heltstegt kalvefilet m. sommergrønt, nye kartofler, samt timiansauce.

Dessert

Mazarin m. marineret jordbær, hertil Møn Er hyldeblomst iscreme.

1 RET 194 kr.

 2 retter 289 kr.

3 Retter 379 kr.

Sæsonens fisk

Skindstegt Sandart med sauteret sommerkål, forårsløg og bagte tomater, hertil kørvelcremesauce. (ønskes denne ret som en del af menuen, tillæg 50 kr.)

244 kr.

Klassisk Wienerschnitzel

m. dreng på toppen, dampede ærter, smørsovs og pommes sauté.

194 kr.

Vinmenu

​Vinmenu

​Hvidvin:
Nespolino, Rubicone, Italien
Chardonnay/Trebbiano

Rødvin:
UMA
Mendoza Argentina
Malbec

Dessertvin:
Coreto,Vinho regionallisboa, Medium Sweet, Portugal

2 retter  199 kr.
3 retter 239 kr.

Børnemenu

​​Kun til børn

​​Røde pølser m. pommes frites og hjemmerørt remoulade
89 kr.

Fiskefilet m. pommes frites og hjemmerørt
remoulade
89 kr.

Pasta og kødsovs
89 kr.

Chicken nuggets m. pommes frites
89 kr.

3 kugler regnbue is
69 kr.  

>