Restaurant

Menukort á la carte

Restauranten er åben fra kl 18.00 til 22.00.

Månedsmenu

Månedens menu

Forret

Røget laks fra egen ovn-servere med blommesalsa.

Hovedret

Heltstegt kalveculotte, sæsonens  grønt, kalveglace og danske kartofler .

Dessert

Chokolade Crême brûlêe, hjemmelavet parfait med syltede og friske danske kirsebær .

1 ret 194 kr.

 2 retter 289 kr.

3 retter 379 kr.

Sæsonens fisk

Skindstegt Sandart med sauteret sommerkål, forårsløg og bagte tomater, hertil kørvelcremesauce. (ønskes denne ret som en del af menuen, tillæg 50 kr.)

244 kr.

Klassisk Wienerschnitzel

m. dreng på toppen, dampede ærter, smørsovs og pommes sauté.

194 kr.

Vinmenu

Vinmenu

Hvidvin:
Nespolino, Rubicone, Italien
Chardonnay/Trebbiano

Rødvin:
UMA
Mendoza Argentina
Malbec

Dessertvin:
Coreto,Vinho regionallisboa, Medium Sweet, Portugal

2 retter  199 kr.
3 retter 239 kr.

Børnemenu

Kun til børn

Røde pølser m. pommes frites og hjemmerørt remoulade
89 kr.

Fiskefilet m. pommes frites og hjemmerørt
remoulade
89 kr.

Pasta og kødsovs
89 kr.

Chicken nuggets m. pommes frites
89 kr.

3 kugler regnbue is
69 kr.  

>