Restaurant

Menukort á la carte

Restauranten er åben fra kl 18.00 til 22.00.

Månedsmenu

Månedens menu

Forret

Varmrøget laks med ramsløgscreme og forårssalat med radise og grønne asparges.

Hovedret

Helstegt kalveculotte, sæsonens  grønt, kalvesauce og danske kartofler .

Dessert

Rabarber i variation – syltet, marineret og gele serveret med vanilje parfait.

1 ret 194 kr.

 2 retter 289 kr.

3 retter 379 kr.

Sæsonens fisk

Smørpocheret torsk, spidskål, fennikel og bagte tomater m. beurre blanc m. estragon (ønskes denne ret som en del af menuen, tillæg 50 kr.)

244 kr.

Klassisk Wienerschnitzel

m. dreng på toppen, dampede ærter, smørsovs og pommes sauté.

194 kr.

Vinmenu

Vinmenu

Hvidvin:
Nespolino, Rubicone, Italien
Chardonnay/Trebbiano

Rødvin:
UMA
Mendoza Argentina
Malbec

Dessertvin:
Coreto,Vinho regionallisboa, Medium Sweet, Portugal

2 retter  199 kr.
3 retter 239 kr.

Børnemenu

Kun til børn

Røde pølser m. pommes frites og hjemmerørt remoulade
89 kr.

Fiskefilet m. pommes frites og hjemmerørt
remoulade
89 kr.

Pasta og kødsovs
89 kr.

Cheeseburger med fritter
89 kr.

3 kugler is med sprødt, sødt og friskt.

3 kugler is med sprødt, sødt og friskt
69 kr.  

>