Om os

Om hotellet

Hotel Præstekilde har navn efter en kilde, som i sin tid blev opdaget af en præst. 
Da kilden oven i købet viste sig at have en helbredende virkning, valfartede folk til fra nær og fjern. Der opstod en landsby ved kilden, som kom til at hedde Kildeby, som vi i dag kender som Keldby samt hvis kirke fra 1200-tallet er berømt for sine fornemme kalkmalerier.

Kilden er i mellemtiden for længst udtørret, men navnet lever videre på Hotel Præstekilde. Tilbage i 1970'erne blev der bygget et ride-center med kaffestue. Senere blev stedet til en restaurant, som igen blev til et hotel, og i 1988 blev de første værelsesfløje tilbygget. Jeg dag er hotel og moderne hotel forpagtet af ægteparret Torben & Karen Haurum, hvis vi kan nyde både den fantastiske udsigt, placeringen midt på den fortrolige 18-hullers golfbane, de komfortable værelser og det velmagende køkken.

Igennem historien forstår man til fulde den slags slogan: “Kilden til gode oplevelser…”

Fra denne egen restaurant er der en ualmindelig flot udsigt over Stege Nor. 
Om sommeren, når vejret byder, er der udendørs servering på terrassen, hvor der er borde og stjal. 
Hotel Præstekilde er noget særligt, for hende er tid til hygge, romantik, forkælelse og god mad.

Hotel Præstekilde har velegnet lokaler til oprettelse af forskellige typer selskaber, til møder og kurser / konferencer og tilbud i forbindelsen og række spændende aktiviteter, f.eks. guidede vandre- og mountainbike-ture ved Møns Klint og sejlads i havkajak, Golf hos naboen Møn Golfcenter .

Om os

Karen og Torben Haurum har været forpagtere på Hotel Præstekilde fra den 1. april 2016 til 30. september 2021.

De ønsker, på Hotel Præstekilde igen skal være Møns samlingssted for alle selskaber , hvad der skal fejres - fødselsdage, bryllupper, konfirmationer og meget mere.

Karen, som er født og opvokset i Nykøbing F., har arbejdet i skoleregi i mange år, men fremadrettet vil hun være den smilende ansigt i den modtagelse. Hun glæder sig til at byde velkommen til Hotel Præstekilde.

Torben, der stammer fra Jylland, har arbejdet i hotel- og restaurationsbranchen hele livet. Han er uddannet på Hotel Hvide Hus i Aabenraa, har arbejdet ca. 20 år i Schweiz og har bl.a. arbejdet på Havreholm Slot, Middelgrunden Søfort Trekroner, Charlottenlund Fort, Toruplund Konferencecenter og Restaurant Under Lindetræet, så erfaringer fra branchen besiddes.

>