Om os

Om hotellet

Hotel Præstekilde har navn efter en kilde, som i sin tid blev opdaget af en præst. 
Da kilden oven i købet viste sig at have en helbredende virkning, valfartede folk til fra nær og fjern. Der opstod en landsby ved kilden, som kom til at hedde Kildeby, som vi i dag kender som Keldby samt hvis kirke fra 1200-tallet er berømt for sine fornemme kalkmalerier.

Kilden er i mellemtiden for længst udtørret, men navnet lever videre på Hotel Præstekilde. Tilbage i 1970’erne blev der bygget et ride-center med kaffestue. Senere blev stedet til en Restaurant, som igen blev til et Hotel, og i 1988 blev de nuværende værelsesfløje tilbygget. I dag er hotellet et moderne hotel forpagtet af ægteparret Torben & Karen Haurum, hvis gæster kan nyde både den fantastiske udsigt, placeringen midt på en fortræffelig 18-hullers golfbane, de komfortable værelser og det velsmagende køkken.

Igennem historien forstår man til fulde hotellets slogan: “Kilden til gode oplevelser …”

Fra hotellets egen restaurant er der en ualmindelig flot udsigt over Stege Nor. 
Om sommeren, når vejret byder, er der udendørs servering på terrassen, hvor der er borde og stole. 
Hotel Præstekilde er noget særligt, for her er tid til hygge, romantik, forkælelse og god mad.

Hotel Præstekilde har velegnede lokaler til afholdelse af forskellige typer selskaber, til møder og kurser/ konferencer og tilbyder i den forbindelse en række spændende aktiviteter, f.eks. guidede vandre- og mountainbike-ture ved Møns Klint og sejlads i havkajak, Golf hos naboen Møn Golfcenter.

Om os

Karen og Torben Haurum har overtaget forpagtningen på Hotel Præstekilde fra den 1. april 2016.

De ønsker, at Hotel Præstekilde igen skal være Møns samlingssted for alle selskaber, hvad der skal fejres – fødselsdage, bryllupper, konfirmationer og meget mere.

Karen, som er født og opvokset i Nykøbing F., har arbejdet i skoleregi i mange år, men fremadrettet vil hun være det smilende ansigt i hotellets reception. Hun glæder sig til at byde jer velkommen til Hotel Præstekilde.

Torben, der stammer fra Jylland, har arbejdet i hotel- og restaurationsbranchen hele livet. Han er uddannet på Hotel Hvide Hus i Aabenraa, har arbejdet ca. 20 år i Schweiz og har bl.a. arbejdet på Havreholm Slot, Middelgrunden Søfort Trekroner, Charlottenlund Fort, Toruplund Konferencecenter og Restaurant Under Lindetræet, så erfaringen fra branchen besiddes.

>