Miniferie på Møn

Vil du have afslappende dage i hyggelige, romantiske omgivelser, er Hotel Præstekilde for dig. Her findes aktiviteter og faciliteter for alle. Vores gæster kan bl.a. nyde hotellets smukke placering, velsmagende køkken og komfortable værelser.

Hvis du er til en helt speciel naturoplevelser med din egen naturvejleder, så læs mere under nyhedsbrev.

Miniferie | Tid til hygge

På vores hotel er der tid til hygge, samvær og forkælelse. Fra vores restaurant kan du nyde udsigten over smukke Stege Nor og golfbanerne, der hører til Møn Golfcenter. Sidstnævnte kan du desuden nyde med rabat, når du booker ophold hos os. Det er bl.a. disse smukke naturomgivelser, der gør vores hotel til et pusterum, hvor der er plads og tid til netop det, du ønsker at lave.

Komfortable værelser og god mad

Vi tilbyder i alt 41 værelser, der passer til forskellige behov og tilhører forskellige prisklasser. Du kan finde følgende værelsestyper hos os:

Alle værelser er inklusive morgenmad. Ønsker du at prøve vores velsmagende køkken, kan vi tilbyde en spændende to-retters menu til 289 kr. eller tre-retters menu til 379 kr.

Vil du høre mere?

Ønsker du at vide mere om en afslappende miniferie på Hotel Præstekilde, er du velkommen til at ringe på telefon 55 86 87 88.
Du kan se priserne i info-boksene. Vores hotel ligger i Keldby 4,5 km fra Stege på vejen ud til Møns Klint på Møn ved Sjælland, og vores værtinde, Karen, glæder sig til at tage imod jer og byde velkommen.

Greenfee på hverdagekr. 320,00
FratrukketRABATkr. 60,00
Opholdspriskr. 260,00

Greenfee weekend og helligdagekr. 360,00
FratrukketRABATkr. 60,00
Opholdspriskr. 300,00