Events

Teambuilding

Dette tilbud er mest for samlede hold. Glæd dine gæster, konferencedeltagere samt andre hold til teambuilding, for at nyde den dejlige natur på Møn.

​Møns Golfcenter

​Hotellet ligge midt på en af Danmarks flotteste golfbaner. Det er muligt at nyde et ophold på hotellet og kombinerer det med lidt golf. Det er også muligt at komme på golfskole.

​Møns Klint

​Tag med ud i Danmarks vildeste natur – enten sammen med guider eller på egen hånd. Møns Klint er en unik oplevelse som kan vægge sanserne for både unge og gamle.

​Mountainbiketure i Klinteskoven

Oplev store naturattraktioner på nogle uforglemmelige spor gennem Klinteskoven og langs klinten. Vores guider fortæller om natur, geologi, dyr og planter.

​Panoramaruter på Møn – naturskønne endagsture på cykel

Nu kan du og din familie få inspiration til fire helt nye cykelruter, Panoramaruter, på Møn og Sydsjælland.

​Camp Adventure i Rønnede

​​Oplev naturens mangfoldighed når turen går op i tårnet ad en 800 meter snoet rampe, der åbner skoven fra bunden mod trækronerne og videre op til en spektakulær udsigt over Sydsjælland.

​Sejlkutteren Discovery

​Oplev naturskønne Møns Klint fra Østersøen med en to timers sejltur for hele familien

​​Strande og svømmehal på Møn

​​​På Møn er der mange gode strande med kvalitetsmærket “Det blå flag”. Er du ikke til sand mellem tæerne, kan du også benytte dig af svømmehallen på Møn, som ligger i Stege.

>